Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 € OstoskoriinKassalle

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
FoSu/edustus ry
Kanervakuja 3
040-7788543
jukka.rantanen@fosu.fi
www.fgb.fi

REKISTERIN NIMI
FGB asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt FoSu/edustus ry:n asiakkaaksi tai ostanut FoSu/edustus ry:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on FoSu/edustus ry:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää FoSu/edustus ry:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää FoSu/edustus ry:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. FoSu/edustus ry:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä FoSu/edustus ry:n asiakaspalveluun, sähköpostitse jukka.rantanen@fosu.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta FoSu/edustus ry:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee FoSu/edustus ry:n salasanasuojatulla palvelimella.

Tuoteryhmät

Tietoa palvelusta

Oma tili & Tilaukset

© Open Water Floorball | Toimitusehdot |  Kaupan toteutus Doweb Oy